Originally Posted by notorious:
am sa te rog, totusi, o kestie: nu ma mai pune in aceeasi fraza cu benji, ala micu'. piciu este atat de ignorant incat nici nu stie ce inseamna ignoranata. scrie tchaikovsky in loc de ceaikovski, iar cand ii mentionez asta, imi sterge postarea si nici nu intelege ca tchaikovsky e scris de americani, o tine una si buna ! nu are bruma de cultura, dar obraznicie exista din belsug, iar unii precum K sau leo (nu tu... :happy  apreciaza asta. pt ca si ei sunt mai mult sau mai putin la fel.
|
Scriu cum vreau eu, ti-am zis ca "ceaikovsky" sa scrii tu la tine in tulcea, pe considerentul mentionat de Leonard. Si devii din ce in ce mai penibil cu "piciule" si astea, ma faci pe mine mic ca sa te simti tu mare? Oricum, hai, baga si tu un reply cu injuraturi si dupa aia dam drumul la sfarsiturile imbecile sau inchidem topicul.
Edit: asa e, П.И. Чайковского. Sper ca esti fericit. Si nu te mai caca atat pe tine ca, in fond, cu ce e superior "Ceaikovsky" lui "Tchaikovsky" - ca-s amandoua adaptari, acum o sa sari in sus de fiecare data cand scrie cineva ceva in engleza pe forum?