Originally Posted by Supastar:
PS.
Ambele Before S-uri merita vazute, chiar daca, acum, stii ambele sfarsituri! :P
|
meritã vãzute ºi re-revãzute. pînã acum vreo 6-7 vizionãri la mine pentru Sunset ºi vreo 5-6 pt Sunrise. nu le-am vãzut de mai multe ori doar de teama cã m-aº putea sãtura, aºa cum am fãcut cu Memento ºi Fight Club (pe care dupã zeci de vizionãri nu prea mai am rãbdare sã le vãd cap-coadã, oricît de miºto sunt).
p.s. pe mine mã lasã mascã ºi mã ia prin surprindere finalul la Sunset de fiecare datã pentru cã filmul e de aºa naturã fãcut încît cînd îl revezi sã parã cã trãieºti sentimente unice, nemaiîntîlnite, chiar dacã scriptul propriu-zis ºi replicile le ºtii. ºtii cã mai sunt fizic cîteva minute, cîteva secunde pînã apare ecranul negru, dar în momentele alea ai senzaþia de infinit.
pe ignoranþi lasã-i în plata lor! multe filme extraordinare pe care le-am vãzut în ultimul timp m-am abþinut sã le menþionez pe acest forum, tocmai pentru a nu afla de ele specimene ca notorius (nu e vorba doar de el. sunt sute). nu meritã. prefer sã vorbesc despre ele doar prietenilor foarte apropiaþi ºi pe care-i ºtiu capabili sã le aprecieze.