View Single Post
Old 29 Mar 2006, 16:44   #80
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
Originally Posted by notorious:
scuze ca intervin in conversatia voastra, dar lamuriti-ma si pe mine: aia doi nu raman impreuna nici de data asta, nu ? si, cum raspunsul nu poate fi altul decat DA
Raspunsul este BA DA! raman impreuna...cel putin asa vad eu lucrurile...

cu toate ca nu neg in nici un fel calitatile acestui film pe care de altfel nici nu l-am vazut, de ce, totusi, ne-am uita la filme al caror final este atat de evident ?

De aia!

adica, te poti uita la o ecranizare (dupa ce ai citit in prealabil cartea), la o dramatizare a unei piese etc. (la acestea ne uitam ca sa vedem cum se ajunge acolo - pt regie, pt atmosfera, pt actori) --- dar totusi, la un film al carui scenariu nu este inspirat de un alt material... :?

Mi se pare aiuristic ce spui tu. De ce sa ne uitam la toate filmele cu scenarii originale pentru sfarsit? E absurd. Faci o diferentiere lipsita de orice importanta. Nu te uiti la un film pentru sfarsitul scenariului indiferent daca este adaptat sau original! Nu pot sa fiu de acord cu nimic din ce spui tu aici. La orice film te poti uita pentru "cum se ajunge acolo - pt regie, pt atmosfera, pt actori"! Si astea sunt motive mult mai bune decat curiozitatea asupra finalului!
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif