Thread: Animals' Cafe
View Single Post
Old 25 Mar 2006, 18:59   #26
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ei, s-ar putea spune cä pisica si câinii doamnei Serban (persupun cä ästa e numele) fac parte din familie, asa cä dacä binevoiesti sä ne spui câte ceva despre ei (rasele, numele), ne-ar încânta.
Pentru mine, pisicile sunt pe primul loc dupä câini - pânä la sase ani, am träit printre ele; bätrâna vecinä de apartament comun (în casä veche) avea permanent între zece si douäzeci. Noroc cä alergii n-am, altfel ar fi mare problemä (pitbullitele mele lasä pär, ceva de speriat).
A, o girafä ar fi cool, e foarte elegantä! Poate când mostenesti o mosie, ceva... Dacä-i s-o däm pe visat la animale exotice si conditii de trai si mai exotice, as alege un elefant (pe bune, acum!), pentru inteligentä, fortä si devotament - si fiindcä-i, asa, mult...
Si sigur o sä vä uitati pätrat, dar îmi plac si serpii - pentru simplitatea lor eficientä, si biologicä, si mintalä. Desi, ca orice reptile, au o "inteligentä" virtualmente nulä, sistemul lor de instincte îi poate face sä devinä foarte atasati de om (nu doar prin încoläcire! ) Si-s cam ca Beethoven: surzi, dar mari melomani... ää, melosnakes.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif