Originally Posted by GhitzaCartitza:
Am si yo o intrebare. Unde ziceai ca te antrenezi? Adica ce cursuri faci? Deci ce facultate :huh: . Deci adica unde te duci tu si mazgalesti pe foi cand vorbeste un nene si sunt mai multi care stau in banci. Banci sau scaune. Deci scriu si ei, adica. Adica iesi din casa si intri intr-o cladire, deci e aceeasi. Cladire adica. Deci imi respunzi, adica...
Pupilicilina
|
mai nu inteleg la ce te referi.
1 .daca te referi ca vorbesc despre someniul de stomatologie/medicina/
raspuns.-nu am facultatea asta,decat imi dadeam cu presupusul ca am avut probleme cu o masea.
2.daca te referi la faptul de a studia.
da.si nu in casa,chiar daca acum sunt libera,eventual pana in octombrie.cand as putea inca sa mai continui ceva sau raman la ce am terminat acum in febr.ca mai aveam ceva?
adica am studiat la fac.de sociologie si asistenta sociala.
dar am facut cursuri de televiziune si teatru.totusi nu cred ca are vre-un sens de esplicati.
3.sigur ca am luat notite si am mers in alta cladire chiar daca imi petrec mai mult timpul prin casa.
4.casa nu este egal fac.
5.sunt cat de cat normala ca si ceilalti.
esti oarecum lamurit?
intrebari?daca tot esti interesat de viata mea?
as mai intentiona sa fact teatru si film-fac.ramane de vazut
daca ma simt capabila din toate punctele de vedere.
si daca se poate sa existe vre-o oportunitate indiferent unde,dar mi-ar placea aici,in romania mai intai.oricum ma mai duc la fimari.aseara am fost la filmul cu manelisti,care va fi la pro.:"manelele de aur"-la tetru masca.asa ca figuratie/fig speciala,sigur ca imi doresc mai mult ,o replica un rolusor un contract in ceva fara a mai sta asa aiurea ,dar voi vedea cum se aseaza lucrurile.cert este ca NIMIC NU ESTE CA PE TAVA,IAR SINGURA HABAR NAM CE POT SA FAC.CACI NIMENI NU ZICE IA ROLUL ASTA SI SA MA CAUTE,TREBUIE SA MA DESCURC SINGURA SI EU POATE SA DAU DIN COATE.DAR NU PREA SE POATE ASA DACA NU IMI DA CINEVA MAI CONCRET UN COLAC DE SALVARE SI SA RISTE SA INCERCE CU MINE,SA VADA DACA INTR-ADEVAR AS PUTEA AVEA SUCCES SAU NU.DESI SUNT CONVINSA CA VA FI OK.
UITE DE EXEMPLU NICI COLEGUL NOSTRU DE PE CINEMAGIA film-24,nu mi- a dat rolul,si i-a dat la o alta fata,desi cand am mai vb cu el s-a mai razgandit si apoi s-a suparat ca nu am iesit astazi si as fi vrut maine cu toata echipa si mi-a dat ignor la adresa mea de menssenger.pt.FILMUL SAU AMATOR FARA BUGET,.EH.asta-i lumea.pacat si mi-e mi-ar fi placut si totodata cred ca ar fi fost frumos ,cred ca sunt mai ok decat fata cealalalta cu siguranta,dar face ce vrea.dar asta e.nu poti sti niciodata nimic sigur,ce simplu ar fi viata daca s-ar sti dinainte ce este mai ok.nu s-ar mai risca nimic.si ar fi fost perfect ,da...asta e