View Single Post
Old 24 Mar 2006, 02:40   #582
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Bulumulu:
Originally Posted by Pitbull:
I.M.M. are GENIU! merci/pupici.

imm e un geniu, pacat ca nu-si da seama sau nu stie - asta e...
MAI VOI FACETI MISTO DE MINE?sau vorbiti pe bune?ma bucur,dar ce-i drept ,si eu mi-am zis ca sunt geniu cand am luat note peste 8 ,8,50,la doua examene importante fara a invata ceva,decat rasfoit si citit intr-o zi,sau maxim 2 zile ,dar asta numai pt a reusi sa pentru a parcurge materia.nu sunt foarte mari notele dar pt cat am citit eu sunt ok.avand in vedere ca colegele se pregateau de saptamani,sau luni pt.acele examene.
acum depinde in ce sunt geniu,ca asa privind gandirea rationala ,matematica ,nu prea sunt buna,nu prea le am.privind cealalta parte -gandirea emotionala-care e superioara celei rationale sunt ok,mai ales ca ca sunt intuitiva si sponatana,fac ce simt!sunt sensibila.
acum de pinde cum ma vedeti voi,la ce sunt geniu,maimuta ma vede in alt mod,desi nu am fata cu bube cum ii place lui sa ma imagineze,desi uneori o usoara acnee care e normal sa apara la fete inainte de ciclu,dupa ,sau cand NU au o viata sexuala echilibrata.si ceea ce este adevarat ca eu am probleme uneori cu dezechilibru de hormoni,dar se va rezolva,sper ca singura nu voi mai sta ,iar uneori ma voi si distra!ma mai distrez eu dar mmmm nu asa mereu ci cand si cand o mica distractie care depinde de intensitate!pupiciiiiiii!