Si se mai mirä unii cä suntem câtiva care solicitäm o nouä sansä pentru pocäitul Nume.
In sens STRICT, cum adeseori (si cu îndreptätire) sustine Ambra Blu, bannarea lui Nume ar fi trebuit sä atragä alte câteva dupä ea. In sine, a fost justä, da. Dar nu s-a judecat cu mäsurä dreaptä!
Si totusi, pentru cä eu sunt un om iertätor, si pe deasupra - culmea! - mi-i simt aproape pe vräjmasii lui Nume (în frunte cu A.L.S. si Herbert - n-am crezut niciodatä în cioace gen "les amis de mes amis sont mes amis" sau, opus, "les ennemis de mes ennemis sont mes amis", etc.), n-am vrut sä moarä si caprele vecinilor. Mi-ar fi pärut räu ca A.L.S. si Herbert sä plece (desi, dura lex... sed lex...).
N-am cerut decât o nouä sansä pentru cel bannat, când si-a cerut iertare si a afirmat cä se "reformase".
Si, Doamne, ce scandal a iesit! Cu "unora le place sä träiascä în W.C.-uri si gunoi" (Herbie, n-a fost frumos! Puteai s-o spui ALTFEL!), cu "ati avut caviar, preferati kk" (se poate, A.L.S.-ule?). Asta e obiectivitate? Asa, în general vorbind...
(Toate astea n-au fost o încercare de a redestepta subiectul reabilitärii lui Nume; de-asta nici nu le-am pus în acel topic, ci aici; îl las sä doarmä, si dacä voi considera cä e cazul, poate-am sä revin asupra lui, cândva, cäci continuu sä doresc revenirea lui Nume. A fost doar un comentariu, cam mâhnit.)
|