Oameni buni... e verosimil ce spuneti?
De cand se apuca "cineva" sa faca reclama "altcuiva" fara sa aibe macar cel mai decent motiv?
Si pana cand trebuie sa se explice oricine altcineva "despre" faptele altcuiva, pe care nu l-a intalnit in viata lui (macar)?
O cautare pe net este DE AJUNS ca argument ca eu sunt eu, ma reprezint pe mine si atat, ba mai mult... NU AM AVUT IN VIATA MEA o clona utilizata la modul pe care deja l-ati presupus. Si nici nu ma intereseaza sa am. Biotehnolog fiind (de profesie) traiesc intr-un taram cat se poate de STIINTIFIC, CUANTIFICABIL, MASURABIL... etc
Mi-e lene sa aduc argumente, evident sunt amarat si fara chef de amintit (macar) nume de care ma leaga NUMAI amintiri.
Da' hai... i-a intrati domniile voastre pe Computer Games Forum si intrebati-va mai apoi de cand si pana unde Ben Ami nu-i el insusi, din moment ce se preocupa cu ce se preocupa... pe acel forum!
Ca teorii... CU NEMILUITA poate arunca fiecare... da' poate ca EXACT acum am un material stiintific de scris... care ma readuce brutal cu picioarele pe pamant si imi ofera sansa de a uita foarte repede... tot felul de "chestii". Pe care, dupa cum bine se observa, nici macar nu le amintesc prea tare!
Hai, o zi-noapte mai buna decat ceea ce mi-ati oferit!