Originally Posted by Pitbull:
pupici-merci.
Eu niciodatä nu neglizez viata si mereu o ascern pe hârtie, cu tot discernämântul si ascernämântul posibil, si cu toate näbädeile si idäile ei.
Si, nu, nu m-ai iritat pe creier, mi-ai fost ca un balsam pe suflet!
merci-pupici.
|
ei ce galant esti,stiu ca esti deosebit si ma bucur ca felul meu de a fi nu ti-a displacut.hai ca tu esti cu organizatul,cand pui de o intrunire???
pacat ca suntem capabili si nu se concretizeaza ceva si pt noi sa sondam potentialul nostru.dar ma bucur macar ca am concretizat noi -filmul:"Casa Creatorilor",iar temelia cred ca ai fost si bineinteles verigile si ceilalti,chiar daca nu a avut succes a fost ceva realizat de noi,un ceva care acumuleaza toate energiile noastre.pacat ca nu a fost apreciat sau sa speram ca va fi!eu ma bucur ca am avut ocazia aceasta imi doream ceva mai concret ,chiar daca este vorba doar de o experienta din lumea filmului a fost deosebit.sa speram ca vor mai fi si altele si ca vom participa cu ele si la concursuri cu ele,ca daca nu este vazut nu are cum sa fie apreciat ca nu se are pe ce.ok ,pupicuri si merci,totul e posibil cand se vrea!noi am realizat filmuletul!CHIAR NU POATE FI POSTAT PE UNDEVA PE CINEMAGIA SA FIE VAZUT SI DE ALTI?DAR FARA A FI COPIAT SAU INLATURATE DEZAVANTAJELE,DACA TOT S-A CAM RENUNTAT LA EL?CE ZICI,AR FI O IDEE?SAU SECVENTE DIN EL ,DAR SA CUPRINDA TOTI ACTORI?OK,VEZI TU CE-I MAI BINE!