Sunt curioasa daca a vazut cineva la noi filmul lui din 2004,
Trauma... este extraordinar de captivant... si dupa cum zicea si un review, daca speri sa gasesti din nou un Mr. Darcy in acest film, u should find something else to do. (sau ceva de genul asta!)
Mi se pare o nedreptate cum este tratat acest film, cam peste tot in Internet, dar mai ales pe IMDB which is the "father of all knowledge". La plot outline se spune ceva de genul: "after being in an accindent and awakening from a coma, Ben finds out that his wife is dead but he can't remember a thing"... sinecera sa fiu, un astfel de rezumat nu ma face sa vreau sa vad filmul.... tema amneziei is "so last Tuesday" (am ceva cu citatele din Dexter si Cow and Chicken :lol: ). Urmarind filmul iti dai seama ca nici macar nu despre asta este vorba, este un film despre complexitatea si controversele psihicului uman, despre linia subtire dintre realitate si inchipuire sau mai bine zis dintre ceea ce noua ni se pare real sau imaginar. Si in sensul asta va si dau o replica de-a lui Ben, din film:
If you can't trust your eyes, what can you trust?
Un alt film
absolut fantastic 
este
Where the trust lies. A aparut si la noi? Probabil ca da.... as da orice sa-l vad pe ecranul mare (chiar daca in anumite momente ar fi... mai ciudat). Din nou, rolul pe care il interpreteaza Colin aici este complet diferit de cele cu care ne-a obisnuit... I mean, sa-l vad snopindu-l in bataie pe un tip, la modul cel mai violent si cu o ura care i se citea clar in privire... a fost un soc.
Un film... nu stiu daca sa-l numesc romantic sau nu... dar foarte dragut este
Fever Pitch. Tocmai l-am vazut in weekend si desi tema fotbalului (obsesia personajului principal) m-a descurajat la inceput... vizionarea lui a fost foarte placuta. Vi-l recomand... sa-l vedeti acolo pe Colin in "baggy clothes", netuns si nepieptanat... total neingrijit... urland la meciurile lui Arsenal :lol: (dar macar e prof de engleza :lol
Si o ultima chestie inainte sa plec... Nu inteleg de ce mai toti criticii, intr-o recenzie a vreunui film cu Colin care nu este comedie romantica, incep prin a spune: "Daca v-ati saturat de domni Darcy..." SA FIM SERIOSI, OAMENI BUNI! Cine se poate plictisi VREODATA de dl. Darcy? (fie el un Fitzwilliam... fie el un Mark)