Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by Pitbull:
Cred cä-mi fac vreo cinci-sase clone si le trimit pe toate aici, sä se ofere moderatori.
|
cred ca doar ne stimuleaza  si ne tine in tensiune si apoi nimic.daca tot cauta moderatori de ce nu si i gaseste ca doar asteptam.poate doar au vorbit asa.
mai ramane sa spuna ca ,cauta actori sau modele pt revista lor pt a poza.dar fara a selecta.daca da de ce nu o arata.cati dintre cei care au vrutsa fie moderatori aU si fost alesi?nu se stie dar m-as mira,.oricum bafta.dar se tot pierde energia cu asteptarea in zadar cand se poate folosi momentele.cum de altfel si eu imi doresc sa fiu actrita dar daca nu mi se da ocazia,sau trebuie sa ai prea multa rabdare se duce totul.si apoi devine totul tarziu!stiu ca e bine sa selecteze ce e mai bun,dar daca nu se da posibilitatea cum vrei sa si poti vedea asta?si apoi cand se joaca se risca si se si castiga!
|
daca nu e doar o amagire atunci si eu vreau sa fiu moderator,si apoi daca se poate sa fiu si actrita in timp cu atat mai bine cred ca m-as descurca,dar faza e cam dificil sa fi actor fara fac.si deci daca pot treb.sa fac si vreo cativa ani buni de scoala,asa ca e totul e relativ si se merita sa imi umplu timpul cu altceva.
de asemenea si cei lalti cerd ca sunt buni pt asta,pitburg,maimuta..sunt si vechi pe forum si e pacat sa nu se utilizeze si perforeze potentialul nostru la maxim