Thread: CHAT
View Single Post
Old 12 Mar 2006, 14:02   #2
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Am cunoscut cândva o experientä de chat fascinantä. In vara lui 2000, pe site-ul MTVE. Färä sä exagerez, a fost de-a dreptul un moment "astral" - si a durat cam trei, patru luni... Pe urmä s-a fâsâit, si a ajuns sä creeze atâtea complicatii, încât adminii au renuntat la chat-ul site-ului.
De-atunci, am mai muscat din diverse chat-uri, si am observat o tendintä generalä de degenerare în nimicuri, sau chiar apatie totalä. De exemplu, fiecare grup MSN are câte o camerä de chat. Sunt membru al câtorva grupuri vechi, cu sute si chiar mii se useri, unele. In repetate rânduri, în diverse momente, s-a încercat initierea câte unor chat-uri. Degeaba... Nu venea NIMENI.
Acum trei zile, pe www.vamaveche.ro, s-a organizat un chat între membrii formatiei si fani. N-a iesit mare lucru. Singurele frânturi de comunicare realä s-au produs între oamenii care deja se cunosteau si erau obisnuiti sä mai converseze pe messenger.
Cred cä momentul chat-ului pe Internet a cam trecut. Ritmurile psihologice s-au asezat altfel. Din varii motive, userii se simt mai comod în parametrii forumurilor. Atunci când chiar vrem un dialog "strâns", tip chat, o facem pe messenger. Nu ne mai atrage formatul chat-room, cu träsäturile lui specifice.
Asa cä, dacä mä gândesc la un CineMagia-chat, mi-l imaginez cum AR PUTEA fi (viu, vesel, dinamic, interactiv, captivant), dar NU VA FI. Preväd mai degrabä niste camere goale, nefolosite...
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif