Originally Posted by anouk:
ti-l trimit eu, e ca si necitit  ... m-am oprit la articolul despre andreea marin (care e cam la inceput), de ce in fiecare numar trebuie sa apara si cate-o toapa, daca vroiam sa citesc despre cat de naturala si feminina e tanti de la surprize imi cumparam formula as cu 15 mii
|
good point!
eu am citit-o (ei, da, din scoarta-n scoarta!) la torino, unde (ink) sint, adusa de kiri: mi se pare sub precedentele - nu doar din cauza de tzoapa absoluta a.marin & stuff (pe bune acuma, daca asta e misto & esca e nasoala, it's a topsy turvy world!), ci pt k nu prea are un centru hard, o kestie tare, highlight or whatever, cum aveau alelalte...
cel mai mult mi-au placut kiar kestiile scrise de kiri (with or without anca g), like destinatii turistice de o zi, dialogul - super-bestial - dspr berlinala si, mai ales, interviul cu chuck palahniuk - mai ales k m-am apucat sa citesc si 'jurnal'-ul astuia
kestiile de muzica ma enerveaza big time in cont., adic, who the f.uck is 'lemmy' & de ce m-ar interesa sa citesc dspr el?!
carmen mezincescu is cool as always, indiferent dspr ce scrie (polanski - whaddabore!), cretulescu & wife le zic si ei bine, in skimb korben aka marculescu cristi (cu charlize theron a lui) e de-a dreptul penal... adica, gimme a break, am inteles k pe forum inghite litere & baga in plus, dar intr-o revista tiparita!? britt 'eklund' in loc de britt ekland (ex mrs sellers), 'africaani' (limba) in loc de afrikaans si, mai ales - asta-i kiar de balamuc! - 'toni' (as in 'premiile...') in loc de tony...!?
mai baiete, tu ai probleme grave, go see a doctor! :lol: