Daca un lucru l-am inteles in viata asta pai atunci este acela ca nu intodeauna ce doresti ti se aduce la nas asa ca eu m-am descotorosit de idea ca topicul meu trebuie sa aiba multe pagini si alte alea!! 1 Ba am fost si eu in topicul tau!! De multe ori, n-ai idee...daca nu am scris nimic asta din motive considerente!2 Nu vreau sa atrag audienta prin ceea ce scriu...noup noup...ceea ce trebuie sa intelegi tu scumpa mea este acela ca eu scriu ce simt... altfel nu cred ca mai scriam cele multe de iubire catre persoana ta!!3 Sunt sigur ca atunci cand am zis ca am sa incep un roman pe topicul meu tot la "a atrage atentia" te-ai gandit!! Sunt sigur dar nu e chiar asa!!4 Nu am chef de cearta, nu-mi place sa ma cert! Deloc...cea ce fac eu? : evidentiez cateva emotii intr-un mod picant asa cum zicea bunul prieten; "viata e un concurs de paSgini auriy, pline de emocion si pasiune, virtually speaking, un cabaret tragicomic la care se serveste chilli, over and over and over again..."5
PS :love: Prima iubire nu se uita niciodata!! :love: