View Single Post
Old 07 Mar 2006, 22:37   #172
films4all
Guru

films4all

Originally Posted by irene marlyne monroe:

mai da chiar esti absurd ,PAI CE VREI SA ITI FAC EU?SUNT FOARTE INTELEGATOARE,DAR NU STIU CE INSEAMNA PT TINE ASTA ?SI MAI CITESTE O DATA CU OCHELARI CA EU NU AM ZIS CA NU ESTI CEEA CE SCRI CI CRED CA DA.CE VREI SA MA PORT CA CU OUL CU TINE?VORBIM,NE-AM INTALNIT,CE MAI VREI SA PT A AJUNGE LA STATUTUL "SA TE INTELEG?"EU CRED CA SUNT DESTUL DE AMIABILA.
SI APOI MI SE PARE FIRESC SA NU FIU TOTAL SIGURA DE TINE100/100,NU SUNT NICI DE MINE INSA-MI SIGURA SI CU TOTALA INCREDERE.LA CE TE ASTEPTI.?OK TI S-A PUS PATA P MINE,OK AM INTELES SI SUNT CAT DE CAT TOLERANTA SI MIE MI SE MAI INTAMPLA...DAR E NORMAL SA SE AIVA RABDARE PT A SE CUNOASTE PERSOANELE MAI BINE,POATE NICI NU COINCID CU PERSOANA PE CARE TU O PLACI,ASTA RAMANE DE VAZUT.OK PUPICI!SI VEZI CA SI EU SUNT SENSIBILA ASA CA SA NU EXAGEREZI,DESI PE TINE NU AM DE CE SA MA SUPAR,CE TE FACE SA CREZI ASTA?EU VORBESC CUM CANDESC LUCRURILE.
Tocmai asta am zis si eu..te-ai indoit de faptul asta "cred" asta ai zis...cred! Cred ca sunt absur da...!! Sunt absurd pentru ca nu vreau sa te dau uitarii! Din ceea ce vad aici in topicul meu, observ ca nu prea ne intelegem! Oare de ce? Eu sunt de vina! Nu stiu sa ma exprim...poate...poate ca nu folosesc cuvintele potrivite! Vita imi joace faste cateodata..but my hurt has never ever lied. Asa e!! Niciodata!