View Single Post
Old 07 Mar 2006, 16:10   #170
films4all
Guru

films4all

A FOST MCD,INTALNIRE STRICT PROFESIONISTA CHIAR DACA ITI SUNT DRAGA SI TU ESTI DEOSEBIT,SI NU AM FOST SINGURI CI CU AMICI TAI DE AM DISCUTAT DESPRE EVENTUALUL FILM SI ROLULETUL PE CARE VROIAI SA IL AM ,DAR ULTERIOR TE-I INDOIT DE MINE SI CAPACITATEA MEA SI AI ZIS CA POATE NU MI-L VEI MAI DA CA TE MAI GANDESTI.CAM ASA STAU LUCRURILE,.M-AM GANDIT SA SPECIFIC CATE CEVA DACA TOT AI EXPUS AICI CHESTI PERSONALRE-PROFESIONALE.SI TOTODATA AM FOST CURIOASA SI EU SA TE CUNOSC SI SA ITI DAU SANSA SA MA CUNOSTI SA VAD DACA ESTI CEEA CE SCRI SAU UN ALTUL.CRED CA ESTI CEL CE SCRI SI ITI DORESC SA FI OK,DAR SA O IEI TOTUSI MAI USOR.SI NU TE FACE SA SUFERI SINGUR FIIND DUR CU TINE,LASA LUCRULILE SA VEZI CUM MERG,NU STIU NICI EU CEI MAI BINE ,VEZI TU DAR FARA A TE FACE SA SUFERI.E PACAT DE PURITATEA TA![/quote]
Ce sa inteleg...ca te-ai suparat? Iar te-ai suparat?? Nu inteleg de ce tre sa te supere fiecare cuvant ce-l zic! Nu inteleg de ce acum esti asa si apoi esti altfel! Sti...amicia noastra prinde alt contur, poate ar fi mai bine sa nu ne mai bagam in seama cel putin pana imi trece mie...eu ti-am zis sa-mi dai ignor pentru ca sufar prea mult! Si nu mai vreau...iar tu ai crezut altceva...ai crezut ca vreau sa scap de tine sau alta prostie...nu stiu de ce gandesti asa! Poti sa fi sincera? Da...poate ca sunt eu prea sentimental dar totul se petrece cu un scop! Nu vreau sa scap de tine INTELEGE SI TU CA SUFAR SI NU-MI FACE BINE ATATA SUFERINTA!
Poti bine merci sa incerci sa fi mai intelegatoare... e pacat ca se intampla, tot ceea se intampla!
AM si eu o intrebare...de ce crezi ca nu sunt ceea ce scriu? De ce crezi ca am incercat sa te mint? Acum vad ca tu chiar nu vrei sa ai deaface cu mie! Si eu totusi inca tin la tine...dar ar fi bine(asa cum am zis mai sus) sa nu ne mai bagam in seama pana imi trece mie! Cum poti sa zici:"CRED CA ESTI CEL CE SCRI "... asta cred ca a pus capac...