Originally Posted by films4all:
Originally Posted by Pitbull:
Ce, crezi cä-ti spun? Te iau pe non-asteptate!
@Films4all:
Am zis eu "TelenovelaMagia"? Am zis "ViataMagia"! Viatä pe bune, nu maimutäreli d-alea cu Señor Fernando si Doña Iñes! Si NU glumesc!
|
Atunci ramane! Da accept sa fiu pe locul doi pentru ca I.M.M. imi e draga!! Mult prea draga...
Eu..eu am sa incerc sa merg mai departe desi nu-mi va fi usor... viata e mult prea dura. In pasi mei spre uitare voi intalni mereu aceasi ochi frumosi pe care i-am vazut in restaurant. Nu am sa uit niciodata ochii ei in care parca mi-am vazut intreaga viata... intreaga suflare, suspinul vesnic in care sunt aruncat. Si cand am sa o vad pentru a doua oara am sa ma duc la ea si am sa o sarut pe obraz si am sa-i zic sa nu renunte la vis. Am sa-i zic ca nemurirea sufletului vine din indeplinirea visului crescut in inima-ti pura! Sa crezi mereu in visul tau!
|
A FOST MCD,INTALNIRE STRICT PROFESIONISTA CHIAR DACA ITI SUNT DRAGA SI TU ESTI DEOSEBIT,SI NU AM FOST SINGURI CI CU AMICI TAI DE AM DISCUTAT DESPRE EVENTUALUL FILM SI ROLULETUL PE CARE VROIAI SA IL AM ,DAR ULTERIOR TE-I INDOIT DE MINE SI CAPACITATEA MEA SI AI ZIS CA POATE NU MI-L VEI MAI DA CA TE MAI GANDESTI.CAM ASA STAU LUCRURILE,.M-AM GANDIT SA SPECIFIC CATE CEVA DACA TOT AI EXPUS AICI CHESTI PERSONALRE-PROFESIONALE.SI TOTODATA AM FOST CURIOASA SI EU SA TE CUNOSC SI SA ITI DAU SANSA SA MA CUNOSTI SA VAD DACA ESTI CEEA CE SCRI SAU UN ALTUL.CRED CA ESTI CEL CE SCRI SI ITI DORESC SA FI OK,DAR SA O IEI TOTUSI MAI USOR.SI NU TE FACE SA SUFERI SINGUR FIIND DUR CU TINE,LASA LUCRULILE SA VEZI CUM MERG,NU STIU NICI EU CEI MAI BINE ,VEZI TU DAR FARA A TE FACE SA SUFERI.E PACAT DE PURITATEA TA!