View Single Post
Old 07 Mar 2006, 02:16   #504
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
era o sensibilitate a mea,nu imi placea cand murea cineva drag
Da, si eu am aceeasi sensibilitate. DELOC nu-mi place când moare cineva drag - da' stii, CHIAR deloc!
mai ma faci sa rad,chiar cine nu are oroare de moarte sau moartea celorlalti.DAR STITI CE EU CHIAR AM SALVAT CATEVA VIETI IN ITALIA
avea o vecina o butelie nepusa bine si eu am simtit mirosul de gaz pana in apartamentul nostru,era o pierdere de gaz mare,si nimeni nu stia de unde vine,sora ca de la noi ,vecina ca ea nu are gaze ci butelie si asa pana am intrat in casa la ea si mi-am dat seama ca de acolo si am chemat proprietarul ,si a insurubat -o bine.ea avea si o copila mica,datorita mie sunt in viata ,hiar si tot blocul inclusiv eu si sora mea.dar cu somn nedormit ca nu se stia de unde vine gazul,suparari,..dar e bine ca s-a terminat cu bine,dar am stat in patut apoi o saptamana ca am fost racita ca am stat cu geamurile deschise.dar cel putin a fost totul ok apoi.asa ca nu stiu cum de s-a intmplat dar nu mai am fobia mortii.chiar a murit si o vecina din jud.valcea si numai am nici o chestie imi pare rau dar nu mai sunt ca inainte.ar fi super sa numai moara nimeni!dar nici asa nu-i normal,asta e sa acceptam lucrurile,nu stiu!