Thread: avatar nume
View Single Post
Old 05 Mar 2006, 19:32   #33
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Lino:
Ce este cert:
1) Nu poate dovedi nimeni ca eu sunt "nume".
2) Nu merit sa iau ban si nici macar sa mi se ia bunatate de poza sau sa fiu luat in vizor datorita *lui ALS pentru ca nu am gresit cu nimic . Poza era acolo pentru oricine sa o ia.

* 'din cauza' is more likely

ce sa mai spun? cred k nu mai e nimeni atit de naiv sa creada k lino nu este nume - cu exceptia lui lino, fireste...
game over.

consider k am facut munca in serviciul comunitatii - ecarisaj pe forum - with a considerable amount of help from our cinemagia friends, care au inteles cum sta treaba. era clar vorba de o frauda - nu pt k nume nu ar fi putut sa reintre pe forum (with a little help from his friends!), ci pt k avea, cunoscindu-l deja bine de-acuma, ambitia asta > to make a point; eu am crezut k vrea sa reintre as nume... ei bine, nu, my bad: vroia sa-si pastreze avatarul... (btw: ce bine se potriveste ideea de 'avatar' cu ce a facut el )

repet: game over.
promit sa nu-i mai raspund, sa nu ma mai intereseze postarile semnate 'lino', sa sterg cu buretele & trec cu vederea preistoria relatiilor mele cu nume & let the bygones be the bygones... pe scurt: sa-l ignor!
nici nu cred k merita altceva, if u ask me.

vreau doar sa lamuresc niste kestiuni:
1. nu am vorbit decit de 2 ori cu nume, prin aprilie 2005; evident, la telefon; si mai evident, la ore rezonabile (12 ziua, smth like that), nicidecum la '4-5 dimineata' ( :w00t: ), cum sustine (pt k a invatat bine 'lectia nume') copilul nervos nae; era normal: vroiam sa dau de urma celui care... (case closed);
2. 'panarama' facuta pe ac. topic (si in care, imi cer scuze, unii kiar au crezut: 'trauma', 'mi-e frica de nume' & bla & bla...) a avut ca scop exact ce spuneam mai sus: fortarea unei pozitii - atit a cinemagiei (in privinta a ceea ce nu eram singur sa consider o frauda), cit si a lui nume & sustinatorii lui... (penibil: cind tarashenia era in toi, lino era ni vu/ni connu, tacut k o lebada :lol: ) lucrul acesta s-a produs, spre - zic eu - binele tuturor. macar acum stim cum stam.

so, one last time: game over.
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif