View Single Post
Old 05 Mar 2006, 10:22   #10
Leonard
alter-ego
 
Leonard
 
Join Date: Feb 2003
Location: Paper St. Soap Company
Posts: 1,967
Send a message via Yahoo to Leonard
1. Charlize în North Country, no doubt. nu conteazã cã mai are un oscar, dar e singura dintre nominalizate care îl meritã. cã nominalizãrile sunt proaste (absenþa lui Naomi Watts pentru Ellie Parker, cel mai bun rol feminin pe care l-am vãzut în ultimii ani) asta e.
mi-a plãcut ºi filmul foarte mult. cam feminist dar pe bunã dreptate. ilustreazã foarte bine comportamentul majoritãþii bãrbaþilor cînd sunt în turmã, adicã niºte porci. merita nominalizat la mai multe categorii (Woody Harrelson - supporting actor, Best Picture în loc de Capote sau Good Night... - mult mai slabe, dupã pãrerea mea)


2. Judi Dench. ok. se þine bine baba ºi joacã bine. îmi place cã e un film specific britanic, nu are iz de americanisme, ºi cã vedem nuduri. doar cã nu mi s-a pãrut rol prea principal. e directoarea teatrului ºi totul are legãturã cu ea, dar mai mult vedem în film pe domnul Van Damm ºi pe fetele de pe scenã.

Felicity Huffman. Transamerica e ºi scîrbos ºi un pic plictisitor în prima jumãtate ºi foarte haios în a doua, cînd ajung la pãrinþii ei/lui. DAR: de ce a trebuit sã interpreteze o actriþã rolul transsexualului n-am înþeles. decît o actriþã urîtã (sau mã rog, urîþitã de ei), mai bine alegeau un actor frumos pentru rol. Era demenþial de pildã un Johnny Depp în rolul de transsexual.


Keira Knightley.... this must be a joke. joacã chiar prost în filmul ãla.

Reese Witherspoon... this must be a very bad joke. mi-a plãcut într-un singur film, în Freeway pentru cã acolo chiar i se potrivea rolul de retardatã maniacã criminalã. În Walk the Line e absolut sinistrã, ºi cum aratã ºi cum joacã ºi la voce. încerc o milã combinatã cu silã pentru ea. trist de tot...
__________________
Prepare to evacuate soul
Leonard is offline   Reply With Quote sendpm.gif