s
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by Pitbull:
Yay, äla eee, s-a-ntors I.M.M.-ul!!!
Renäscut-a inefabilul CineMagicianistic, ca o päsäricä Phoenix din propriu-i scrum de Marlboro!
Acu' sä vezi!
Imemeule, mintenas sä-ti pui Internet la laptop, cä färä tine, CineMagia nu meritä träitä!
Pânä una-alta, hai - prezentärile:
Imeme, el e Films4all.
Films4all, ea e Imeme.
Gata, acum cä vä cunoasteti, stati frumos aici si mai o bere, mai vorbiti, mai vä-mprieteniti... (Imeme, am fäcut comanda, vin si micii cu cartofi präjiti au gratin, acusica!) Cât despre datu-n bärci, mai aveti si voi putinticä räbdare, cä ninge-afarä si Lacu Morii-i înghetat. Incercati mai bine cu patinele, sau cu säniutele (säniute d-alea de 30 grade, evident!)
|
pitburg iti multumesc ca ai avut asemenea replici tari si ai baricadat cuvintele urate mie adresate.apreciez f.mult.chiar am ras de discutia de mai sus.beton.
|
salutere,ce se mai intampla?nu ia fost dor la nimeni de mine?
acum voi fi mai libera mi-am dat cele dou examene cu brio si le-am luat desi nu am invatat ci citit doar.8,50 si 8.
ok Astazi a fost o zi incarcata,si am fost cenusareasa si am plecat la bal.mi-am zis sa incerc sa ajung si eu la balul de la opera sa v
ad cum pot intra
pana la urma am dat un milion si am intrat,nu am reusit gratis,dar m-am distrat cat de cat am fost si fotografiata si filmata si distrata,dar mi-am uitat aparatul e poze in taxi asa ca am ramas fara 200 de euro cat costa.sper sa il recuperez,dar sa nu mai fiu aeriana cu capul in nori.a prezentatradulesca si a fost si licitatie de minge,abonament de gimnastica pt mentinerea in forma si toate cele,obiecte de arta,rochie si frigider negru cu cristale.etc.a fos ok dar si obositor,dar ce am observat ca e mai mare distractia in afara ca aici .la noi nu ai partener stsai pe tusa,nu e lumea unita sa se organizeze in asa maniera sa participe toti fara concursuri chiar de sa fie dansurile acelea care schimbi partenerul prin rotatie etc.e asta e.aici fiecare cu ale lui.si birocratia.oktrebuie sa doarma cenusareasa ca deja se face de a binelea dimineata.pupici