View Single Post
Old 27 Feb 2006, 16:01   #103
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
@cinemania

de acord cu life crisis analysis & izolarea ca sursa pt desfasurarea filmului....Totusi, daca exista "o scanteie intre ei", atunci exista si o relatie de tip friendship -> rather platonic love kinda stuff....... nu? iar asta ar insemna ca tinde spre love story......oricum e unul atipic & filmul e destul de atipic incat sa permita astfel de discutii intre noi......ceea ce spune ceva despre film....in mod pozitiv.... am intrebat din pura curiozitate asupra argumentarii....Iti respect opinia (nici nu difera fundamental de a mea)

@herbert
" ai intelegere pt reactiile (era sa zic nesimtirea) celorlalti..."

bine k n-ai zis "nesimtirea" k erai foarte departe de adevarat...nici nu stiu cine a zis ca nu-i place LiT. Si daca ar fi zis, de unde deduci tu nesimtirea respectivului? Era o discutie despre cat isi merita filmul eticheta (nu in sensul rau) de love story in care erai si esti binevenit sa-ti prezinti o parere argumentata......

@Terror_IST

mi-ai scos oarecum cuvintele din context...vorbeam in general si singurele cazuri particulare mentionate (in alt post,dealtfel) erau mulholland drive in sens negativ si wild at heart in sens pozitiv.... Citatul meu extras de tine nu se aplica si nu a fost vreodata menit sa se aplice Lost Highway-ului.....

@leonard

Desi nu prea sunt de acord cu tine in privinta LiT-ului, multe ti se vor ierta caci esti fan Before S. :w00t:
in ceea ce-l priveste pe lynch sunt de acord cu ce-ai spus tu pe acolo....or fi filmele lui multe kestii, dar (posibila exceptie wild at heart) sunt departe de greatest love story.....
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif