@Ambra
1) N-am cum sä-ti sterg interventia, nu sunt moderator aici.
2) Oricum nu ti-as sterge-o. Se aflä clar în limitele acceptabilului, desi e nedreaptä (Nae locuieste si studiazä de ani de zile la Praga, de aceea e "agramat" în românä, spre deosebire de cehä si germanä, pe care am dedus cä le stäpâneste chiar mai bine decât unii nativi; în plus, are o inteligentä, culturä si bun-simt incontestabile), si "tehnic off-topic" (propunerea lui poate fi judecatä în raport cu cele trei träsäturi pe care le-am mentionat, nu cu gramatica românä).
@A.L.S.
Iartä-mä, dar în argumentatia de mai sus am pledat, printre altele si pentru maturitate. Recunoaste si tu: o reactie gen "îmi iau jucäriile si plec" e infantilä. (N-o lua ca pe o ofensä; în fond, si despre mine a spus Herbert, foarte recent, cä am o laturä de copil perpetuä; si tu esti la fel. E minunat cä suntem asa, dar hai sä fim amândoi copii curati si jucäusi - nu mofturosi.)
Rugämintea mea: stai frumos aici si fä mai departe ce faci, cä e spre binele TUTUROR. Tu te simti bine, iar oamenii au mult de câstigat de la tine (vezi europe_east, mai sus - si multi altii). Acceptä urmätoarea solutie de bun-simt (care NU e un "compromis", pentru cä e DEMNA): evitarea oricärui schimb de replici incomod. Nume s-a angajat deja în acest sens.
@Floydman
EXACT acest gen de precizäri îl doream.
Sustin întru totul ideea drepturilor TUTUROR - inclusiv (si mai ales, în spetä) a dreptului la un climat elevat, decent, civilizat.
In acest sens, reiterez angajamentul lui Nume de a se conforma.
|