reabilitare/gratiere
dragi forumisti.
exista la un moment dat pe acest forum, und tanar domn, care a fost ban-uit (de ip, si nu de nick), pentru ca si-a spus parerea cu glas tare, si a lovit in puncte sensibile personalitati de pe aces forum. numele lui era nume.
desi si eu am avut probleme cu el, nu am putut spune ca nu era un baiat fara cultura cinematografica fondata, nici ca era incult, si nici ca nu stia cum sa se exprime.... folosea insa un limbaj vulgar, si nu era prea discret...
insa, acuma, dupa 5 luni de absenta in care a avut si probleme personale, si probleme penale, el s-a schimbat, ai s-a cumintit brusc...
l-am intalnit, si am stat de vorba cu el... si sincer, tare mi-e dor de el pe forum. stiu ca exista si alti forumisti care si-ar dorii ca el sa se intoarca... intradeva, de cand nume ne-a parasit, nu au mai fost 'meciuri' pe cinemagia, totul a fost o... ma rog... plictiseala continua, unde unii forumisti isi ziceau parerea, si altii... well, just followed (nu fac aluzii, nuuuuuu)
asa ca eu propun sa-i mai acordam o sansa lu nume, in speranta ca limbajul lui se va mai domolii, si ca noi putem profita mai mult pe urma cunostintelor lui cinematografice.... inafara de asta, se apropie o premiera a unui film romanesc, care stiu ca va reinvia thread-ul "cinematografia romaneasca", care insa fara nume pare pustie.
cei care sunt de aceiasi parere cu mine, sunt rugati sa subscrie.
(rog moderatorii sa nu stearga/inchida acest subiect, pentru ca nu cred ca incalc vreo lege cinemagica....)
|