View Single Post
Old 22 Feb 2006, 15:47   #37
theo
Guru

theo

Originally Posted by Alex Leo Serban:
Originally Posted by theo:
Originally Posted by cherryblossom:
nici eu n-am inteles de ce e asa bine vazut Brokeback Mountain asta, asa ca sint alaturi de 'topa asta incotrotzopenita'

N-am mai intrat de mult pe forum, dar acum o fac numai pentru ca sa subscriu la parerea 'toapei incotrotzopenite". Relatia dintre cei doi nu are credibilitate si nu trezeste nici un fel de emotie (si asta nu pentru ca cei doi sunt barbati). Filmul este doar o schita a ceea ce ar fi putut fi si asta in ciuda faptului ca timp a fost arhisuficient pentru a dezvolta o poveste credibila si emotionanta. Nu inteleg de ce atatea aprecieri, ca doar nu este primul film cu homosexuali. Au fost altele cu mult mai inainte si cu mult mai bune (Philadelphia - 1993, Kiss Of The Spider Woman - 1985)

this is bullshit.
1. 'philadelphia' nu este love story gay, ci (despre) consecintele acestuia in the pre-safe-sex-era. (si nici nu e cine-stie-ce film; 'b.m.'- in any case - is better!)
2. 'kiss of the spider woman' nu este (nici el) love story gay, ci gay prison drama, cu 'iubirea' = just played-out fantasy.
3. cei care nu gasesc emotie in 'bm' se impart in 2 categorii: a) cei care au o probl. in general cu filmele emotionale, mai ales cu melodramele (vezi 'titanic' & 'b.m. ), li se pare totally uncool sa se smiorcaie in sala de cinema, si b) cei care au o probl. reala, nu se prefac pt a se da 'superiori', deasupra turmei etc, ci pur si simplu nu vibreaza (nu, nici macar 'e.t.' nu-i emotioneaza!); acestia nu sint de condamnat, ci de cainat: probl. lor se cheama frigiditate... '
numai k este handicapul lor, nu al filmelor!
so - pick yr camp.

1.+2. Nu am spus despre cele doua ca ar fi 'love story gay' ci filme care ating intr-un fel sau altul problema homosexualitatii, care acum 15-20 de ani era cu mult mai spinoasa decat azi, deci din punctul asta de vedere filmul nu se poate lauda cu un curaj iesit din comun.

3. Ce bine ar fi daca am putea imparti asa usor oamenii in categorii! Am sti fiecare unde ne aflam si cum sa actionam in conformitate cu standardele predefinite iar viata ar fi cu mult mai usoara.
Din pacate pentru mine eu nu ma regasesc in nici una, pentru ca nu am o problema cu smiorcaitul in salile de cinema si chiar imi plac melodramele (printre altele, The Bridges of Madison County este printre filmele mele preferate) si nici in a doua (ma opresc aici cu comentariul, doar suntem pe un forum serios )

Interesanta observatia ca fetelor, altadata supportive of gay guys, nu le-a placut filmul. Cel putin nu sunt singura... Poate ca intr-adevar am avut prea mari asteptari de la acest film si pur si simplu am fost dezamagita.
theo is offline   Reply With Quote sendpm.gif