Originally Posted by Alex Leo Serban:
...mi s-a intarit convingerea, revazind filmul, k what makes it so emotional nu este faptul k este un love story 'imposibil', nici macar k love goes nowhere pt k 'nu sint/erau conditii' (at the time), ci pt motivul pur si simplu k unul dintre ei moare... este un film despre despartirea de omul iubit - si aici, really, kiar k sexul nu mai conteaza...
|
total de acord. (asta e cam ce a zis si silver boy la inceput.) te-apuca jalea exact la momentul cand jack moare. filmul din momentul ala se 'incarca' intr-un fel foarte neasteptat. poate nici nu mai poti fi obiectiv, pentru ca dupa asta filmul ti-a creat niste dispozitii emotionale care tin cu totul de recipient si background-ul sau.
totusi cred ca prea mult advertisement strica. eu cand m-am dus la film deja auzisem parti din temele muzicale, plus caricaturi si alte chestii pe tema data, asa ca aveam o reactie adversa la inceput, dar mi-am revenit pe parcurs. imi imaginez cum unora nu le place si pentru ca se tot vorbeste atat de el si deci isi creeaza asteptari de un anume tip care pe urma nu se confirma.