View Single Post
Old 22 Feb 2006, 09:22   #25
cherryblossom
Guru

cherryblossom

Originally Posted by Alex Leo Serban:
this is bullshit.
1. 'philadelphia' nu este love story gay, ci (despre) consecintele acestuia in the pre-safe-sex-era. (si nici nu e cine-stie-ce film; 'b.m.'- in any case - is better!)
2. 'kiss of the spider woman' nu este (nici el) love story gay, ci gay prison drama, cu 'iubirea' = just played-out fantasy.
3. cei care nu gasesc emotie in 'bm' se impart in 2 categorii: a) cei care au o probl. in general cu filmele emotionale, mai ales cu melodramele (vezi 'titanic' & 'b.m. ), li se pare totally uncool sa se smiorcaie in sala de cinema, si b) cei care au o probl. reala, nu se prefac pt a se da 'superiori', deasupra turmei etc, ci pur si simplu nu vibreaza (nu, nici macar 'e.t.' nu-i emotioneaza!); acestia nu sint de condamnat, ci de cainat: probl. lor se cheama frigiditate... '
numai k este handicapul lor, nu al filmelor!
so - pick yr camp.

ALS, mai sint si alte categorii, mi s-a intimplat des sa smiorcai in sala de cinema, chiar nu am o problema cu asta.. si sint si multe alte filme la care am vibrat din plin, prin urmare eu unde ma incadrez? totusi BM nu m-a emotionat, dimpotriva, mi s-a parut fals... cred doar ca subiectul putea fi mult mai bine exploatat, avea de unde.