View Single Post
Old 17 Feb 2006, 19:11   #38
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Mamäää, ce frumos devine!
Acuma sper sä nu ne luäm (si noi!) de pär (iar!), cä mäcar pentru mine, situatia e cam ingratä: personal, mä am bine cu voi toti ästia de mai sus, dar on-topic, sunt net de partea bulumulist-cinemanist-raptorist-st3fanist-näist-etcist a baricäzii.
Le-ati zis asa de multe c-ar fi u-topic (chiar dacä on-topic) sä le räspund punctualische, asa c-am sä le dau mai la libera inspiratie si memorie:

Era firesc sä încep prin a lucra pentru Noua Dreaptä, ca fidel al Vechii Drepte. Si la fel de firesc era sä nu bunghesc din prima cä-s bätuti în cap (cä nu mi-s Ma' Falda, nici mäcar Ma' Omida), ci hai sä zicem, din a doua, a treia - moment când i-am pupat pe dinti. (Apropo, tocmai confruntarea cu ei a adus o contributie importantä la definirea pozitiei mele gay-friendly; remember: dupä ce ne-am bäläcärit cu A.L.S. comme a la porte du tente, acu' un an si, am purces la schimbarea macazului când a dat în pârg "Scandalul fotografiilor"; adicä am si eu pânaiciurile mele!)
In moftul ästa cu "globalizarea" am crezut la rându-mi, ca tolomacul, o vreme (în "The Pitbull Projection" chiar îi ridicam osanale). Da' uite cä-mi mai trecurä oarece cärti prin mânute-mansardä-englezä-românä-computer-edituri-librärii, si gradualmente m-am dumirit cum stä treaba. Vorba aia: numai bou-i consequent.
Altfel, nici o problemä, am si eu în mine un anarhism, ce nu se poate, Nestor Mahno m-ar pupa pe tzest sä mä vadä (si de multe ori chiar träiesc dupä el, nu-i gargarä)! Da' mi-l cârmesc nitel mai altfel.
Si, într-adevär, în tot haloimäsul ästa nu problema religioasä e aia de se pune. La nivel macro, nu sunt decât tzâfnele de scroafä urcatä-n kopak ale Vestului. (Foarte adeväratä aia cu "complexul de inferioritate", apropo de privitul prin ochelari de cal breaz spre asa-zisa "civilizatie de kirpici"!) La nivel micro, sunt bäietii äia circumcinici care trag de niste sfori.
Dacä tot s-a dat citatul din W.C. (färä "Tudor" în coadä), si s-au remarcat si citatele invioluntare din "Mein Kampf" (culmea, tocmai dinspre oarecine care voluntar se-aratä foarte anti-"Mein Kampf"!), dau si eu unu' din Adenoid Hynkel: "Demokratie, schtrunk!"
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif