|
Guru
|
bei nene, asta, pitbull, ce poti sa le mai amalgamezi, te doare mintea!
lasa-l pe bellhop, ca le zice bine si nu 'amesteca', cum zici tu, decit din ratiuni retorice ( 8) ), the bottomline aia e, ce sa ne mai ascundem dupa pom(u cunoasterii)...
dar tu, bruta, cum dracu de-ai putut sa lucrezi pt noua dreapta!? :sick: & u got the nerve sa mai zici de unu-de altu! mie indivizii astia imi provoaca repulsie fizica, sint niste tzoape legionare sans the brains, baieti cu oki albastri reciclati in mari patrihoti & evlavioshiti & sickening stuff...
bulu(mulu) iarasi, amesteca de nu se poate: cum poti sa ma bagi pe mine, bre, la noua dreapta!? the mind boggles & the skin cringes... pai ce treaba am eu cu nationalistii colectivisti & cretini!? ah, ca sint radical - asta da, i admit: da islamu m-a facut asha! de dreapta - iarasi da; dar individualist feroce & borderline anarhist; un monarhist-anarhist - now how 'bout that, for a freak show??
revenind la probl: 'libertatii de expresie' & a 'cenzurii" americane - mie mi se pare normal sa mai lasi de la tine, sa mai pui, pe ici pe colo, prin punctele esentiale, o data ce ai controlu; care-i problema!? deocamdata, in sua sint mai multi evrei decit musulmani, so mi se pare de bun simt sa fie protejate sensibilitatile lor; at the same time, este clar ca nici muslimii nu sint luati la misto ca-n europa, din motivele stiute - sua sint un stat fake-secular, unlike france, denmark a.s.o.
eu aici am o dilema: ca non-believer, i side with the secular states - especially with france, care-i cea mai tare din parcare-n kestia asta, din motive de revolution francaise & stuff; in ac: timp, consider ca civilizatia occidentala, cu crestinismu ei cu tot, e in decadere - posibil ca sursa ac: decaderi sa fie tocmai valorile 'moi', de tip 'toleranta' blabla, pe care se bazeaza crestinismu, si care - paradoxal - au fost asimilate SI de policy-ul corectitudinii politice!... pe de alta parte, imi dau seama ca - in lupta cu musulmanu - e nevoie de simboluri tari, si ca, poate, acum nu e momentul sa arunci val. crestine la groapa comuna: bune, rele sau pe duca, they still gel people together, si a-i priva de ac. sprijin moral-afectiv ar insemna sa-i omori cu zile...
dar, of course - cum am si scris, inca de prin 92, in suplimentul 'lai' si, la data aceea, nimeni nu s-a scandalizat!! -, ca bun anarhist ce ma proclam, my solution is the following: un 'happening' global care ar presupune aruncarea in aer in ac. timp a cladirilor-simbol al marilor religii monoteiste - vaticanul, moscheea de la mecca & whatever evreii hold most dear, dunno... va dati seama ce spectacol exaltant ar fi? cum ar ramine miliarde de credinciosi fara 'piinea lor cea de toate zilele' si cu ochii in soare, clipind des & nestiind ce-ar mai putea face cu viata lor?
pe linga ac. moment planetar, arderea de catre dragul meu de serge gainsbourg a bancnotei de 500 de franci, la televizor, causing uproar, e vax...
|