View Single Post
Old 16 Feb 2006, 08:47   #24
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Stupize stupize vor fi cu grämada, teamä mi-e...
Turmä au si ei, turmä avem si noi, si când se pune problema cine pe cine trage de häturi, ochelarii de cal (sau, aici, mai bine zis de bou) sä träiascä!

A, si apropo tot de moftul ästa umflat cu pompa de bicicletä, de-i zice, vezi-Doamne, "libertatea presei", "libertatea de opinie", "libertatea chizdei mä-sii", de ni l-am pus în frunte ca motu' pe cäcat: cum se face cä-n märeata "civilizatie american-europeanä" n-ai voie sä publici declaratia lui Jefferson netrunchiatä despre viitoarea abolire a sclaviei negrilor, cä te taxeazä de "rasist"? Cä te ia potera dacä zici cä nu-ti prea vine-a crede în chestia aia cu holohoaxul? Cä nu poti sä dai la TV când gäsesti tu de cuviintä doi cowboy päcänind din pistoale, sau o tâtä, o bucä, ceva, cä sä sparie sau sä conrupe copchiii? Cä sä scoti din clasä icoana sau Biblia, cä vezi mata, sä nu atingi la naturelu' sensibil pe ateul Cutäricä, sau pe Cutarenberg, sau pe Al-Qutare!
Päi uite-aici culmea haosului buimac si a ipocriziei: n-ai voie sä ti-l pui pe Iisus pe perete, si sä-i spui elevului musulman "n-am nimic cu tine, dar la El mä închin eu, si dacä tot ai venit la mine nu te ofusca dacä-l vezi toatä ziua", da-n schimb ai voie sä-l iei la misto pe Mahomedul lui, si sä-i dai peste nas cu: "dac-ai venit la mine, taci si-nghite!" (Numai cä, mäi-sä-fie, mäi-sä-fie, de steluzda aia cu sase colturi NIMENI nu face bäscälie! De ce oareee...??? Stim-noi-cine stiu de ce!)
Da, dom'le, avem "libertate de expresie", cä asa suntem noi, evelati! Bravos, natiune, halal sä-ti fie! :sick:
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif