Originally Posted by films4all:
Hei...tu ..ala..da tu!! Chiar tu...nu te uita inapoi!!!! :x Care zici ca stai noaptea sa citesti toate tampeniile!! Da tu!! Da, tu ce crezi ca subiectul de film e o tampenie..ca pe site-ul asta se scriu numai tampenii?? Nu omule...acest forum pe care-l crezi tu tampit reprezinta painea noastra zilnica...adica a astora pe care ii faci tu tampiti!! Ai un cuvant de spus...vrei sa ne arati ca sti si ca te pricepi...pai atunci...sincer...ce mai cauti in Romania!!
Sa-ti fie rusine!!!!! :hmm:
|
hahahaha, nu stiu daca sa rad (de tine), sau sa(-ti) plang (de mila).
nr 1. relax, take ca deep breath, and then talk again, ok?
nr 2. nu mai sunt in Romania....
nr 3. uita-te cate mesaje am eu, uita-te cate mesaje ai tu, gandeste, mai citeste-ti mesajul o data, si vezi tu cine crede ca site-ul asta e un site plin cu tampenii, ok? din cand in cand chair cred chestia asta, isna des gasesc niste lucruri chiar f. interesante de citit, de la niste forumisti pe care-i respect enorm.
nr 4. no offence darling, dar ai vazut ce reactie draguta a avut pit, fara suparare, si fara multe emoticuri care exprimau starea ta, ca inafara de multe multe semne de exclamare si puncte, n-am prea gasit altceva in ce-ai postat.
pit, scuze pentru 'tampenile' citite de mine... but sincerely my friend, faci scoala de cinema online? cu films4all? no kiddin.
numai ca ceea ce-am citit aseara aici nu cred ca era nici 'asociatii...diverse', nici 'scoala de cinema', nici 'aberatii fara sens', it was plain.... 'posting a message and wait for reply'. ajuta-l, n-am nimic impotriva, dar linisteste-l si ia-o de la inceput... de la bun inceput, step by step.
bafta.