View Single Post
Old 15 Feb 2006, 16:04   #74
films4all
Guru

films4all

Originally Posted by Pitbull:
Dolly (nu "Hello...!"), este macaraua micä, ale cärei roti pot avea si santuri ca sä fie pusä pe sinele de travelling la nevoie.
In institut, i se zicea "dolie" si filmam de pe ea în draci, ca sä ne däm mari, si pentru cä era mai usor sä faci efect de travelling din bratul "doliei" decât de pe cärucior. Nu-mi amintesc s-o fi pus vreodatä pe sine (nici n-am prea fi avut la ce, cä platoul era mic). Lu' nenea care mânuia "dolia" îi ziceam "dolar". (De fapt, îl chema Costel si era vecin cu mine.)
Originally Posted by Nae:
iertati-ma ca intrerup coversatia voastra, dar noapte nu prea am ce face, si asa ca citesc toate tampenile.
Ne-a fäcut tâmpiti!
Eu nu mai joc în filme la tine.
Hei...tu ..ala..da tu!! Chiar tu...nu te uita inapoi!!!! Care zici ca stai noaptea sa citesti toate tampeniile!! Da tu!! Da, tu ce crezi ca subiectul de film e o tampenie..ca pe site-ul asta se scriu numai tampenii?? Nu omule...acest forum pe care-l crezi tu tampit reprezinta painea noastra zilnica...adica a astora pe care ii faci tu tampiti!! Ai un cuvant de spus...vrei sa ne arati ca sti si ca te pricepi...pai atunci...sincer...ce mai cauti in Romania!! Trebuia sa fi la decernarea premiilor oscar*!! ( * steluta tine loc de r-ul ala bagat in cerculet[ marca inregistrata]-iata cum pomenim emisiuni de la televizor) Hai go... te pricepi...!!Mai crezi ca se vb tampenii pe forum...mai crezi?? !!!
Sa-ti fie rusine!!!!! :hmm: