View Single Post
Old 08 Feb 2006, 22:15   #33
herbert
Guru

herbert

mai Pitbull, da' rau mai esti!
adica, un caine bun, cum se zice ...
numai ca in acest caz gresesti, pt ca e ridicol sa te revolti impotriva unei fictiuni care combate o alta fictiune... asa, de la inaltimea culturii tale, tu admiti ca pe lumea acesta pot exista si necredinciosi (sau mai putin credinciosi), revoltati fiintial care isi baga pixul (e prea tare, sa zicem... nu le pasa...) in credinta si biserica... si cu toate acestea sunt oameni extraordinari, simtitori si talentati, buni si saritori (cazul meu , ca sa nu mai dau si alte nume fara permisiunea lor), care sporesc lumina acestei lumi (vieti). care-i problema, frate?!
da, Danutz Brown nu este un mare stilist... crede-ma, scriitorii mei preferati sunt altii (n-are rost sa te mai coplesesc cu o noua lista). dar eu am citit cu mare interes si pasiune cartile lui Brown. ce sa fac? am aceasta deschidere onesta, generoasa, necrispata si pentru asemenea compuneri... sunt vinovat? sunt blasfemator, iconoclast (cum ar zice Ambra)? si daca. nu-mi pasa. sunt un om liber, curios si fara prejudecati...
si, la urma urmei, draga Pitbull, de cand literatura spune doar adevarul (numai adevarul) si nu este o simpla zabava, dulce petrecere de timp, lene intelectuala nerusinata si perversa & multe alte asemenea minunate calificative...
nu, nu m-ai enervat. astept in continuare rabdator si cuminte filmul.