View Single Post
Old 08 Feb 2006, 08:16   #28
lestatika_29
Veteran

lestatika_29

Hai sa fim seriosi... care tip din lumea asta (si probabil si unii extraterestri :lol nu se uita luuuuuuuug dupa cele doua (Anderson si Electra)?!? ups, iar s-a cam deviat de la subiect.
Cred ca nimeni nu m-a priceput. Am zis ca trailer-ul mi se pare o tampenie, nu filmul (nu ma apuc sa judec filme dupa bucati din ele, ca era sa mi-o iau in barba rau de tot cu "Alexander"-parea dragutz din trailer, si cand colo...).
Cu Hanks CHIAR n-am nimic, dar nu mi se pare ca are mutra de Langdon. Atata tot, nu i-am pus la indoiala niciodata talentul (e actor mai bun decat Jackman, si probaibl si decat de Bale; decat Fiennes, nu cred ).
La acelasi trend ma refeream si eu: toti cred (sau pretind ca o fac, de ochii lumii) ca Iisus a fost casatorit cu Magdalena. E exact ca moda pe care o starnise acelasi Brown cu presupusa asasinare a Papei. Alte controverse, alte discutii, alte nemultumiri din partea clerului.
Once and for all, intrebarea mea se referea la trailer. Promit ca dupa ce vad filmul revin cu parerea pe care mi-am format-o.
Apropo, de Paul Bettany (Silas) nu zice nimeni nimic ?
lestatika_29 is offline   Reply With Quote sendpm.gif