View Single Post
Old 07 Feb 2006, 22:33   #26
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by Alex Leo Serban:
eu abia astept sa vad filmu!! nu ma intereseaza cum e traileru; nu mi se pare f important.
eu nu sint dintre cei care consuma "proust pe piine" (herbert, continui sa ma uimesti... dar "proust pe piine" (care suna ca dracu!) e cam un fel de madlena, nu?), dar recunosc ca n-am putut lasa din miini "codul..."! sincer, nici eu nu-l prea vad pe hanks in langdon (cum se zicea mai sus, aici ralph fiennes ar fi mers uns!), dar nu ma-ndoiesc ca va fi f credibil in rol; wtf, vorbim de unul din cei mai mari actori din ziua de azi!!!

pai asta asta e scopul meu in viata - sa va uimesc
din pacate, eu nu prea am asemenea surprize din partea voastra...
nu mai vreau sa explic, sa descifrez nimic: daca nu s-a inteles, asta e...
mergem mai departe, adica revenim on topic...
am privit trailerul "Codului..." si n-am ramas descurajat. cred ca filmul va fi OK, pt ca tre' sa fii tampit, multilateral mediocru (nu e cazul lui Howard) ca sa ratezi total un asemenea subiect. nici Hanks nu arata deloc rau... sigur, Ralph Fiennes ar fi fost superb (ingerii din jurul meu mi-s martori ca mi-a parut extrem de rau cand am aflat ca n-a fost ales pt acest rol...) simpatia mea pt Ralph (ingrozitor de talentat) e deschisa, declarata pe acest onorabil forum de N ori... astept cu rabdare si cuminte (sper sa nu ma enerveze grav cineva pe acest topic) filmul...