View Single Post
Old 06 Feb 2006, 20:47   #5
GINEL2K
Novice

GINEL2K

Re: Codul lui da Vinci

Originally Posted by lestatika_29:
Am vazut trailer-ul aseara si.... hey, is it just me sau chiar e o tampenie?!? adica n-are nici un Dumnezeu toata faza. Nu stiu, cel putin pe Langdon mi-l imaginam altfel din carti, iar Silas e mai mult zugrav in actiune decat albinos. In loc de transparent ca o fantoma, arata a Mos Craciun cazut in groapa cu var si care trebuie dus la pensat.... pe bune. nu vreau sa fiu rea, e personajul meu favorit din carte dar m-a cam dezamagit. La fel ca tot trailer-ul, de altfel. Cine l-a mai pus si pe Hanks in rolul lui Langdon?! Ar fi mers Hugh Jackmen, Ralph Fiennes, chiar si Julian McMahon, but NOT Tom Hanks. In fine...
Astept pareri, pls.
P.S. Nu stiu daca am auzit bine, dar vor sa filmeze si "Ingeri si Demoni"?

nu consider ca trailer-ul are o asa de mare importanta...am intalnit cazuri in care trailer-ul te facea sa fii sigur 100% ca filmul va fi excelent din toate punctele de vedere critice ...dar adevarul era foarte departe de acest fapt ...dovedindu-se ca intr-un final filmul sa fie un esec total...asa ca nu trebuie sa ne alarmam de pe acum daca filmul va fi sau nu bun
probabil erau prea obositi dupa ce au filmat codul lui da vinci si nu le m-ai pasat de trailer...
GINEL2K is offline   Reply With Quote sendpm.gif