View Single Post
Old 29 Jan 2006, 10:59   #78
jediklaus
Senior

jediklaus

O intrebare si de la mine: o fi vorba despre vreo carte scrisa de Nicoleta Luciu. Ca asa ceva sigur m-ar da pe spate. :lol: :lol:
In legatura cu finalurile la Harry Potter, interesant este ca si Daniel Radcliffe merge spre varianta mortii lui Harry in ultima parte, nu pentru ca ar vrea sa o pateasca, dar asa se gandeste si JKR si (ca sa ma repet) intr-acolo merge actiunea romanului. Dar o vorba de mai sus ne spune sa asteptam ultimul volum. Pai, stii tu cu cata nerabdare astept ultimul volum? Nu am cuvinte sa-ti spun!!!
Oricum, daca Hermione Granger este impreuna cu Ronald Weasley (vedeti ultimele doua volume), iar Harry i-a spus clar lui Ginny Weasley ca nu pot fi impreuna, pentru ca ea ar fi in pericol de moarte, inclin sa cred ca Harry va avea un sfarsit tragic in ultimul volum, dar nu pentru ca as vrea eu asta, Doamne fereste!, ci pentru ca viata lui Harry se interesecteaza, vrand-nevrand, cu cea a lui Cap-de Mort, iar (dupa cum scrie in volumul 6) nici unul nu poate trai, atunci cand celalalt este in viata.
Dar, hai sa continuam sa ne dam cu presupusul, chiar daca cineva spunea ca n-are rost. Are rost, sa stii, because it's funny!
jediklaus is offline   Reply With Quote sendpm.gif