View Single Post
Old 29 Jan 2006, 01:03   #12
films4all
Guru

films4all

Cred ca da

Am neuroni in cap?...Ba! Filozof...da!! O viata are si aia e mancata!! (...) Am putea spune ca e vorba de fizica aici, de legile ei dar nu o sa ma leg de asta; Lumea este bazat pe mare si mic!! Bine si rau, dar poate rosia sa duca tramvaiul? Nu!! Dar rosia duce in carca o sarcina mult mai grea, aceea de a ne satisface papilele gustative. Rosia duce in carca sarcina existentei omului, viata pe pamant, hrana omului, pasta de tomata...gogonele!
Sunt in tramvai, cu rosiile mele pe care am dat 8 lei. Sa nu mi le striveasca cineva ma asez pe scaun si le pitesc bine. Ma uit in dreapta mea; o batranica zgarbovita incearca sa-mi faca semn ca ar vrea sa se aseze. In capul meu incepe sa se agite tarata; batranica se uita la mine... simt cum imi cresc venele pe gat, nervi incep sa puna stapanire pe mine...cu un gest disperat apuc o rosie si dau sa arunc in babuta... Ma opresc! De ce dracu m-am oprit? Aaa...nu sunt astea rosiile pe care le-am luat de la tarancuta aia simpatica, nu am dat eu 8 lei pe ele, nu le-am pitit eu cand m-am suit in tramvai? Da... poate ca scaunul e devina, ca a fost inventat...nu..nu...poate ca e devina sarmanul om care s-a dat jos la statie si mi-a lasat mie scaunul sa stau pe el. Nu!! Cu siguranta e devina tramvaiul pentru ca nu are mai multe scaune pe care sa stea babele. Ridic mana de pe rosie. Ma ridic si respectos, ii cedez locul babutei cu o fata cat se poate de senina, ba o si ajut. Aceasta imi zambeste.
Tramvaiul opreste in statie. Cobor. Fericirea imi energizeaza trupul; nu am aruncat cu rosia in babuta...
Dau sa traversez. O adiere imi scutura hainele, imi intorc privirea si admir o gagica tare, traversez...fffffffffsssssBUM!! Sunt in aer, imi vad rosiile strivite cum cad pe pamant...sau e sangele meu??!! Nu st..i......
Unde...sunt? Ce m-a lovit? Sunt pe pamant...rosiile....unde sunt rosiile? Am dat 8 lei pe ele?? Aaaa...si asa ajungeau pasta tomata...au ajuns asa inainte sa vada casa mea...cu ce am gresit Doamne?
Am ajuns la concluzia tampita ca totul are un sfarsit pe pamantul ala! Mai rau imi e de rosie...ea a trait mai putin ca mine! Drace...am luat-o razna!! Chiar si in lumea de dincolo omul o ia razna? Da ce vad in fata....o lumina atat de frumoasa...atat de ...cred ca e soarele! Aaaaa...si iar ma gandesc la rosii...candva au stat si ele sub soarele minunat al zilelor de vara...ehe...stai putin...o intrebare...o intrebare...da...CE TE FACE SA CREZI CA SOARELE E GALBEN CAND EL E ROSU? :hmm: