deh ...
Dupa ce mi-au spus tovarasii ce belea de film am pierdut, si dupa ce am reusit sa-l vad, numai aci imi permit sa-mi vars naduful ...
Imi pare rau, dar nu pot sa cred cum e laudat un film care pute la capitolul povestire. Si pute, nu gluma !
Nu stiu cine nu era convins de turnura pe care o vor lua lucrurile cand vede ceasul osciland intre doua secunde.. Mi-am zis .. da tipu viseaza, e prins intr-o lume a lui etc.... Apare chelnerita si copilul..imi zic..sa vezi ce ii dau astia cu un complex oedipian alea alea ..da de unde .. Apare chelu care de fapt nu exista..., am zis chestia asta e fumata de mult, ivan este tot el... Si astept acum cadru dupa cadru, sa vad cum naiba se termina maretul film ...
Apropo de mana stanga si drumul la stanga, parca la arabi nu ai voie sa pui mana stanga pe masa (cica te stergi la Chur cu ea), dar niste simboluri neintegrate ca aci, nu vei vedea niciodata intr-un film cu pretentii ... (zic eu) .
Deci nu cred ca daca ai de toate, mai putin un scenariu tzapan, nu poa sa-ti iasa o capodopera...
In concluzie, daca lasam partea cu slabitu, filmatu, decorurile si alte treburi de astea, avem un film nefinisat, poate chiar SLAB ... (Ironic, nu ?)
|