Originally Posted by films4all:
Sa sti ca ma lasa rece psihologia ta!! Sincer!! Eu tot cred ca site-ul e perfect si cat despre publicitate...vorba taranului:" no...tu bre..no circula si tu..." Auzi..sa te plangi de publicitate!! Nu-ti place publicitatea din Romania..pai ia decizie nu te plange!! Da declaratii, deschide gura, poate te aude ccineva, ori make good spot!! Fa tu spoturi bune!! Daca tot navighezi pe site, inseamna ca esti cinefil!! Sa te vad ca faci publicitate mai buna si atunci am sa tac...pe bune!! Pe data viitoare!!! 
|
chiar asa bre, sa te plangi de opinia omului...de statutul lui de cinefil...da, tzucu-te-as de-obraji la un jinars shiert, ce legatura are reclama zgomotoasa, luminoasa si bagaroasa cu urechile si ochii mei de cinefil predestinat sa faca spoturi?! una mare de tot: MA C

LC

PE N

RVI! mai ie o gura din glaja aia de jinars s'asculta-ma de-i vre: io n-am nimic cu publicitatea (bat'o pozna cat ii de variata!!!), io am ceva cu daraba aia din site care-mi baga pe gat spoturi care nu-mi plac...om fi noi tarani si ne'om paste noi oile fiecare pe pajistea lui da' la un 'tutzi dumnecatzii tai de gripa aviara tot avem dreptu', sau nu?