Am citit multe opinii, multe puncte de vedere , unele negative , unele pozitive dar trebuie sa recunoastem ca a fost, este si va fi o serie de succes prin multitudinea de planuri in care se desfasoara actiunea . Nu degeaba JKR a ajuns dintr-o sarmana profesoara in una dintre cele mai bogate femei din Anglia ( am auzit ca ar avea cam 500 de milioane astia stransi din 1997 cand a aparut prima carte si pana in 2006 cu sfarsitul celei de a sasea ). Nu oricui ii venea idea de a face asa o poveste ( am inteles ca-si legana copilul in poale si scria la prima parte, intr-o cafenea, ca pe urma sa devina un fenomen ), bineinteles ideile din urmatoarele carti par a nu se mai termina pentru de ne miram cu totii de unde atata imaginatie. Oricum cine nu ar vrea sa joace in film sa spuna sincer. Am auzit acum cateva zile ca s-au intrerupt filmarile la partea a cincea pt ca Daniel Radcliffe si Emma Watson ar avea de dat cateva examene si nu prea sunt in situatii bune cu scoala , lasand-o pe locul , cred ca este si nomal . Apropo am auzit ca a saptea carte se numeste ' SERPENT SECT'.
P.S. Poate sa-mi spuna la a cata carte se termina totul ? A, si unde pot gasi si eu cartiile cu Harry Potter si Narnia?
|