Thread: ROBERT DE NIRO
View Single Post
Old 20 Jan 2006, 14:11   #21
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by rufus:
Originally Posted by Cinemania:
Originally Posted by rufus:
Jack Nicholson pe langa De Niro e ca Albulescu pe langa Rebengiuc. Adica e foarte bun, are o istorie in spate, dar n-are stralucire. Asemenea comparatii nu fac decat sa il ridice pe De Niro. Iar daca in ultima vreme joaca mai mult in comedii, asta nu inseamna ca a coborat stacheta interpretativa.

adica tu vrei sa spui ca DeNiro e mai bun decat Jack?

Sigur ca e mai bun. "Zbor deasupra unui cuib de cuci" e un film foarte reusit, dar asta nu datorita lui Jack, sau, mai exact, nu numai datorita lui Jack. Alte prestatii remarcabile nu-mi amintesc. As vrea sa vad si la el un nu-stiu-ce, daca exista asa ceva in cazul lui, dar nu pot. Mi se pare apropiat, ca stil, metode si performante, de Anthony Hopkins. De Niro, in schimb, e un fel de Al Pacino care nu trebuie sa urle pentru a fi magnific. Poate salva de unul singur un film, ceea ce in cazul lui Jack e mai greu; vezi "Lupul".

Zbor deasupra unui cuib de cuci e un film reusit datorita lui Forman+Jack, dar e un film superb datorita numai si numai jocului exceptional prestat de Jack

mai vezi filme cu Nicholson in care are prestatii remarcabile...iti recomand (daca inca nu le-ai vazut):
The Shining, Chinatown, As Good as It Gets, Prizzi's Honor, The Witches of Eastwick, The Crossing Guard, Goin' South...pana si About Schmidt si Anger Management

sa inteleg ca De Niro a salvat Meet the Parents sau Analyze This (in care e total depasit de Billy C.)? btw, De Niro a urlat in niste filme (Men of Honor, Cape fear etc....in plus are cateva roluri in care se cam repeta figura de mafioso

daca nu vezi la Jack acel ceva ce vezi la De Niro asta nu mai e vina lui, asta tine de perceptia ta (subiectiva)...