View Single Post
Old 19 Jan 2006, 13:58   #28
Bulumulu
Prophet GT Series v1.07

Bulumulu

Send a message via MSN to Bulumulu Send a message via Yahoo to Bulumulu
cut ze crap. the king is sexy.

cat despre daka este indreptatit sa fie enumerat la iconoclast... as zice k DA. si din simplul motiv, k chiar daca nu este amazing, revolutionary ca forma, ca continut este aparte... as zice far from mainstream here.
tom stall e tipicul common guy, no problems, no higher aspirations, loving family - perfect life aka pleasantville.
si aici intervine joey cusack, ceva gen mr.jekyll and dr hyde stuff, reinvie ca o umbra din trecut si strica ecosistemul smallville happylife. nu stiu unde situeaza nae gaurile din scenariu sau acel prea mult deus ex machina, eu n-am gasit. povestea este clear, clean & shiny. poate prea shiny (--maistream) dar pura ca un cristal, si la fel de ascutita.
trecutul si depanarea sa ca scop al atingerii simbiozei familiale absolute, descarnate, revelate*.
o fi smallville,usa doar un decor oarecare, personajul lui tom stall insa nu. ce e blue velvet pt micul orasel amorocan, a h o violence este pt average perfect life guy intr-un asemenea orasel.

* sfarsitul ramane de fapt open (in privinta lui HOW), nu am vazut k ea sa-l fii iertat, cu toate ca in fata reactiei benevolente a copiilor, it's easy to guess.. toata scena de sfarsit, fara cuvinte, doar gesturi este geniala si se termina at the right moment, mai devreme sau mai tarziu ar fii foarte in defavoarea filmului...
de aceea acel 9.5