View Single Post
Old 11 Jan 2006, 21:57   #2
Twinsen

Twinsen

Lilja 4-ever - foarte bun, daca accepti manipularea emotionala unori subtila, alteori mai putin. Prima data cand l-am vazut mi s-a parut bun, dar nu mi-a placut cu adevarat decat la a doua vizionare, cand am fost mai putin atent la povestea cu iz usor de stirile de ora 5 si mai mult la jocul actorilor, atmosfera, muzica foarte bine aleasa.

Tilesmanns (sau asa ceva, mi-e lene sa caut numele exact) - comedie destul de reusita, ceva teme sociale, un mesaj oarecum naiv de pace si prietenie, totusi nu chiar atat de naiv si feel-good incat sa devina deranjant, cum se intampla aprope intodeauna la americani.

Fuck*ng Amal (damn, forumul Cinemagia cenzureaza arta ) - Fuck*ng s*it. Fantezie plicticioasa cu lesbiene (nu e o contradictie ) . Oprit dupa vreo 40 de minute. Daca eram o lesbiana de 15 ani probabil mi se parea minunat. Imi place mult Bergman, dar nu pot sa pricep cum a putut sa numeasca filmul asta o capodopera - poate vorbea de aspectele tehnice, fiindca povestea e slaba - nerealista, stridenta, fara actori care s-o salveze cum a fost cazul in Lilja 4-ever.
  Reply With Quote sendpm.gif