Oscar live online
Multumesc pentru sugestii, Leonard. Am cautat deja Free Internet TV si am gasit o gramada. Prea multe. Urmeaza sa descopar care va transmite Oscarurile in direct. Daca descopera cineva, as fi recunoscatoare de o adresa web.
Cat despre ideea de a amenita RCS cu renuntarea la serviciile lor, te asigur ca putin le-ar pasa. Recent am apelat la serviciile RDS pentru internet, nu am fost multumita si mi-am exprimat dorinta de a renunta la serviciile lor. Mi s-a spus ca nu pot rezilia contractul decat daca merg la sediul central. M-am dus acolo si am fost anuntata ca nu voi mai putea beneficia VREODATA de Internetul lor (in caz ca ma razgandesc peste un an-doi). Ce director cretin renunta de bunavoie la a-mi lua banii pentru serviciile lor de doi bani (viteza la Internet sub asteptari, modificari de programe TV cand vor muschii lor) in conditiile in care eu am platit la zi, ani de zile, toate facturile pe care le-au emis pe numele meu? Asta se intampla in Romania. Furnizorul e atotputernic, iar noi, beneficiarii, suntem la mana lor.
Teoretic as putea sa ma mut la un alt furnizor de cablu. Dar cine-mi garanteaza ca n-o sa am aceleasi probleme?
OK, deja ne indepartam de topic. Imi cer scuze ca v-am plictisit cu problemele mele.
Toate cele bune,
Vio
|