Originally Posted by K's:
Mie mi s-a parut un film foarte sensibil si, cum iti ziceam si ieri, exibitionismele deriva din nevoia lui Jon de a-si descoperi identitatea, (re)construind-o in fata camerei. Plus, adauga si: relatia cu bunicii lui, settingul in Texas (cel mai "american" stat), experienta marcanta a violului si apoi a celor 2 ani petrecuti in cadrul unei familii adoptive si, probabil, capitalul social infim al lui acestuia.
Cel de-al doilea producator este John Cameron Mitchell (regizor si actor in Hedwig and the Angry Inch :love  .
|
Inimioara aia e pentru
the Angry Inch? Ntt, ntt. Da, eu inteleg ca nu relationa cu multi indivizi, da' asta nu ma obliga pe mine sa ii pling de mila de fiecare data cind isi desface bucile in fata camerei,
in his own private Idaho. Ah, si filmul nu mi s-a parut echilibrat: intro-ul ala e prea lung, facut din prea multe poze si insert-uri obositoare si pe maica-sa, his icon figure, nu reusesc sa o vad pentru ca apare prea tirziu in film (sic!), iar tot ce mi-a povestit el despre ea pina atunci anuleaza orice surpriza pe care ar fi putut sa mi-o produca aparitia ei. Daca as fi subiectiv, as zice ca e filmul unui homosexual care-si exploateaza tarele familiale sa atraga simpatia. Da' nu sint.