Originally Posted by BeNnY:
Si in A History Of Violence "viata sexuala a parintilor sai trece de la inofensivele fantezii erotice initiale la un sado-masochism brutal si intunecat". Imi pare rau pentru el daca vede intr-o scena de sex pe scari sado-masochism brutal si intunecat.
|
e'te fleoshk ! poate te-ai imbujorat tu si ai inceput sa te uiti inspre cabina te proiectie ! scena aia e as perverted as it can get - e o femeie constienta ca are ca sot un ucigas cu sange rece si care inca mai accepta sa si-o traga cu el, dupa ce mai intai refuza sa se lase atinsa, apoi se lasa bruscata, iar dupa ce se termina totul se ridica pur si simplu de langa el si pleaca.
in rest, tu NU ai, la varsta ta, un sistem solid de a interpreta un film si este normal sa te scarpini in cur in fata articolului de lazarescu. si incepe oarecum sa fie amuzant cum incerci aici sa spui exact 'pe dos' fata de cum zic eu. eu zic ca andrei cretulescu scrie prost, tu vii cu osanale, eu zic ca lazarescu e tare, tu vii cu parturi.

e chiar comic.
dar ce tot spun, tu oricum o sa incropesti un mesaj ca sa-mi 'dai peste ochi'. concluzia ramane insa aceeasi - esti un habarnist.