View Single Post
Old 02 Jan 2006, 12:02   #461
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

re: publik nu este o revista high-brow - este pt un public tinar & trendy care vrea sa fie 'up-to-date' in kestiuni de cultura urbana.
nu vad ce gasesti atit de revoltator in ac. revista... daca nu este vorba de batrinul-&-vechiul sindrom 'strugurii sint acri', atunci poate ar trebui sa-ti recalibrezi asteptarile la ce exista pe piata romaneasca & la ce vrea re: publik. nici mai mult, dar nici mai putin.

in ce ma priveste, eu sustin sus & tare ac. format, pt ca mi se pare quite simply the best there is: are nerv, kwoaie, condeie s.cl. are atitudine. are stil. si nu i-e frica sa spuna: 'imparatul e gol'!

ma-ndoiesc ca nighwane (care e un tip inconsistent & cu gusturi dubioase; vezi ce-a scris dspr 'mdl') e kiar peste ce se scrie in revista. dar ma rog, tu esti amic cu el & e normal sa crezi asta...

in privinta acuzei de 'non-high-brow', pe care mi-ai adus-o indirect, iti amintesc ca mai scriu si in 'idei in dialog', dupa cum continui sa scriu si in 'libertatea' (din 1994 neintrerupt!). nu vad nici o 'cezura' aici; sint stiluri diferite pt publicuri diferite. dar ma deranjeaza atunci cind unii se fac ca nu stiu ca scriu in publicatii f diferite ca factura & nivel, batindu-mi obrazul ca, vezi doamne, sa scrii in 'libertatea' (sau 'elle'!) e cih... well, NU e - si sint la fel de mindru ca scriu acolo ca si-n revista lui pata.
i come in one & the same package!
a bon entendeur, salut.
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif