Hello there...I'm a Re

ublik fan....si, da, mi se pare absolut cea mai tare revista romaneasca de pe piata, la ora actuala. Iau fiecare numar, il citesc cu disperare si astept cu sufletul la gura un nou numar....Trust me, ma stiu vanzatori de la standu' de reviste din pasaj de la Universitate(de cate ori dau pe acolo si e that time of the month, eu intreb de revista...)

. Din punctul meu de vedre, revista asta e tare pentru ca totusi promoveaza o cultura si un stil relativ "underprivileged" in tara asta...E, one way or another, succesoare revistei Sunete(alta revista foarte buna, doar il avea pe domnul Ioan Big ca editor sef...). As for ce scriu Carmen Mezincescu sau alti colaboratori ai revistei...Calm down, dudes, doar e o revista de opinie..De asta imi iau eu revista asta, pentru stilul absolut demential in care este scrisa...pentru ca cei ce scriu imi lasa impresia de some opinioned maniacs(just like me)...Cam asta ar fi, for now....Ah, da, trebuie sa felicit revista pentru acele superbe articole cu Joy Division si New Order :love: ......That's it..