habar n-am avut cã a avut succes la box-office ºi nici nu mi-am pus problema. eu l-am vãzut pe calculator mai mult aºa din întîmplare 'hai sã mai mã uit ºi la un film de duzinã ca sã adorm mai uºor' ºi reacþia a fost inversã. m-a distrat foarte tare (încã de la început am rãmas cu gura cãscatã la dialogurile de la psiholog cît de miºto sunt), mai ales cã-mi place Brad Pitt ºi chiar mi se pare cel mai miºto rol al lui de la Fight Club (nu vorbesc de calitatea filmelor, ci de cum joacã el, la intonaþia replicilor). dupã atîtea jeguri gen Oceans 11, Mexicanul, Spy Games ºi nici nu mai ºtiu cã le-am ocolit, mã aºteptam deja sã-l vãd în ceva la fel de prost. dar aºa se întîmplã, cînd aºteptãrile sunt prea mici, supriza poate apãrea, iar cînd aºteptãrile sunt prea mari, chiar un film bun mã poate dezamãgi.
oricum, îmi dai dreptate prin ceea ce spui 'Targetul filmului a fost clar: Box office.Nu arta, nu idei, nu substraturi, ci gloante, angelina, brad, se amesteca si gata.' exact ce ziceam. tocmai cã nu s-a vrut un film de artã. iar majoritatea celor cu caracteristile enumerate de tine sunt extraordinar de scîrboase ºi plictisitoare. ºi totuºi Mr and Mrs Smith nu mi-a produs nici una din reacþii. e o COMEDIE, chiar cu accente parodice. este extrem de greu sã faci comedii de artã dacã nu eºti Woody Allen, de exemplu (pe care le revezi ºi le revezi, gustîndu-le cu aceeaºi plãcere). pentru o comedie de serie B pe care o vezi o singurã datã, însã, e foarte ok.